Juist in deze tijd, waarin het economisch herstel broos is, bent u in uw personeelsbestand op zoek naar flexibiliteit en wilt u de risico’s beperken.

Dat begrijpt Candel HR. Daarnaast wilt u zich juist in deze tijd richten op uw core business. Ook dat begrijpt Candel HR. Daarom kunnen we voor u een flexibele schil van medewerkers verzorgen. Wij verzorgen de werving en selectie en plaatsen de gekwalificeerde medewerkers vervolgens binnen uw bedrijf. Daarin zijn we enorm ervaren. Dat maakt dat veel van de medewerkers die wij op deze manier plaatsen uiteindelijk tóch op de pay roll van het bedrijf terecht komen. Daar zijn we blij mee. Ondertussen bespaart u zeer veel tijd en voorkomt u de kosten van ongewenste uitstroom.

Uit organisatorische overwegingen heeft Candel HR haar activiteiten op het gebied van werving en selectie ondergebracht in een aparte entiteit: Candel Flex. Candel Flex zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek door de invulling van een vacature vanuit meerdere HR-aspecten te benaderen.